Vänsterpartiet i Laxå har haft årsmöte

På bilden saknas Annemo Johansson och Pernilla Johansson

Ny styrelse valdes – ordförande: Jerry Karjalainen och ordinarie ledamöter: Clara Ericson, David Tverling, Monica Karlsson, Gundega Hallinder och Kenneth Lantz samt ersättare Klasse Vilgren, Annemo Johansson och Pernilla Johansson.

2 kommentarer till Vänsterpartiet i Laxå har haft årsmöte

  • Varför har Clara Ericson trasiga jeans? Vänsterpartiet borde stå för ekonomisk jämlikhet och utjämning innebärande bl.a. att ingen ska behöva gå med trasiga kläder.

    • Det stämmer bra att Vänsterpartiet står för resursfördelning och jämlikhet. Men Vänsterpartiet tycker också att det är helt okej att jag har mina trasiga jeans. Det är tur eftersom jag gillar mina jeans och de är ju faktiskt fashion. Sen går det ju alltid att diskutera hur vettigt det är att betala pengar för ett par trasiga byxor (det diskuterar jag alltid med min mormor när hon ser mig i trasiga jeans) men jag tror det bästa är att acceptera att alla har olika tycke och smak. /Clara Ericson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *